ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Ή ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010
H Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας απαντα στα ερωτήματα της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

Ερ.Ως Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ήσαστε από τους πρώτους που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση συλλογής υπογραφών, για την διενέργεια δημοψηφίσματος. Πιστεύετε ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει;

Πράγματι, η Επιτροπή μας, ήταν η πρώτη οργανωμένη ομάδα, που ξεκίνησε πριν 11 ημέρες, τη συλλογή υπογραφών, από τους Έλληνες πολίτες ,κατά του αντισυνταγματικού νομοσχεδίου που παρουσίασε η κυβέρνηση, με ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό. Είπαμε: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Είπαμε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι μια αυτόφωτη και αυτοφυής, λαϊκή πρωτοβουλία, του Ανωνύμου του Έλληνος, που ξεκίνησε σε μια στιγμή, που ο κόσμος έβραζε, από τα καφενεία ως το διαδίκτυο, και ζητούσε απεγνωσμένα, κάποιον να ξεκινήσει την κοινή οργανωμένη αντίδραση. Η Επιτροπή δεν είναι κόμμα, δεν είναι σύλλογος, δεν είναι ΜΚΟ. Είναι μια ενωτική κίνηση από τα κάτω, όλων των Ελλήνων, αριστερών, δεξιών, πασόκων, για την αποκάλυψη και καταγγελία στον ελληνικό λαό των κύκλων, των ομάδων και οργανώσεων που σε συνεργασία με διεθνή Κέντρα, επιδιώκουν την εξαφάνιση της ελληνικότητας, και για τον σεβασμό της συνταγματικής νομιμότητας ,της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής Ανεξαρτησίας.

Η προσπάθεια μας , που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή, από χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι την έκαναν δική τους υπόθεση και τη μετέφεραν σε κάθε γωνιά όπου χτυπά η καρδιά του ελληνισμού, έχει ήδη πετύχει, στο κύριο και ουσιαστικό της μέρος, που ήταν, να ξεκινήσει η αντίσταση στα σχέδια αφελληνισμού της ελληνικής κοινωνίας.

Για μια ακόμα φορά στην κρίσιμη ώρα , το σύνθημα της μάχης, ενέπνευσε, οργάνωσε και έβαλε στη δράση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πατρίδα τους, και την αγωνία τους για το μέλλον του ελληνισμού και του τόπου.

Τώρα που οι Έλληνες ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός, ή Νίκη θα είναι δική μας.

Ερ.Ποιοι και γιατί, προωθούν αυτό το νομοσχέδιο; Τι θέλουν να πετύχουν;

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι το εκτελεστικό όργανο. Είναι ένας άβουλος θίασος διεκπεραιωτών, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον της αποδιάρθρωσης της ελληνικής κοινωνίας, και μετάλλαξης της, σε μια Ανοιχτή Κοινωνία της Νέας Τάξης, όπως θέλει να μας επιβάλει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση .

Το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, είναι μια, (γραμμένη στο πόδι), πρόταση των ΜΚΟ, «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου-ΕΕΔΑ» και «Νεολαία κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη –YRE», που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 26/03/2009.

Στόχος τους , η αποδιοργάνωση της συνοχής του ελληνικού έθνους, αφού, η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας ,θα αποτελεί «ανθρώπινο» δικαίωμα του ενδιαφερομένου, που δεν θα εξαρτάται από την κυριαρχική Βούληση της Ελληνικής Πολιτείας.

Η μετατροπή των κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού ,σε «ανθρώπινα δικαιώματα», εντάσσεται στο πλαίσιο της Ανοιχτής Κοινωνίας, που δεν επιθυμεί την ύπαρξη συλλογικών δικαιωμάτων, λαών και εθνών, αλλά μόνο πελατών-πολιτών. Για αυτό και το σύνθημα ,«πρώτα ο πολίτης-(πελάτης)», σε αντικατάσταση του «Πρώτα η Ελλάδα».

Η βίαιη «ελληνοποίηση» των λαθροψηφοφόρων, μαζί με τις «αλλαγές» στην διοικητική διάρθρωση της Χώρας, και τον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο, συνδέονται με σχεδιασμούς, που μας επιβάλλονται άνωθεν, για την Θράκη, την Ήπειρο και τα Νησιά του Αιγαίου.

Οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα και έξω από την κυβέρνηση, είναι πράκτορες διεθνών οργανώσεων και εργάζονται συστηματικά εδώ και πολύ καιρό, όπως τόνισε και ο Μίκης Θεοδωράκης.

Αυτοί οι άνθρωποι, έχουν διεισδύσει σε όλους τους κομματικούς χώρους, στην Παιδεία, και τα ΜΜΕ, και έχουν οικονομική ενίσχυση ξένων Κέντρων.

Ερ.Ο αγώνας σας μέχρι στιγμής, κινείται μέσω διαδικτύου και περιορισμένα σε άλλα ΜΜΕ. Θα υπάρξει κάποιου είδους παρουσία στην κοινωνία; Εκδηλώσεις, πορείες, η γενικότερα εξωστρεφείς δράσεις;

Ο αγώνας μας έχει μεταφερθεί ήδη, σε δράσεις μέσα στο λαό. Εκατοντάδες εθελοντές είναι οι Απόστολοι της Επιτροπής, που μεταφέρουν σπίτι με σπίτι, γειτονιά με γειτονιά , το μήνυμα μας. «Ενωμένοι σαν ¨Έλληνες, να αντισταθούμε στους σχεδιασμούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

Ετοιμάζουμε και τις προσφυγές κατά των εκτελεστικών νόμων.

Προετοιμάζουμε κάθε βήμα προσεκτικά.

Θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στην σύγκλιση των πολλών και διαφορετικών κινημάτων που αναπτύσσονται σε ένα μεγάλο κίνημα ΝΙΚΗΣ και ανατροπής.

Πάντως, εάν τολμήσουν να ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου, να είστε βέβαιοι ότι θα «μπουκάρουμε» και εμείς μέσα. Και «γαία πυρί μειχθήτω».

Ερ.Ποιος είναι ο στόχος σας; Πόσες υπογραφές πιστεύετε ότι μπορείτε να συγκεντρώσετε;

Η προσπάθεια μας δεν εξαντλείται στον ιδιότυπο χαρτοπόλεμο του πολιτικού συστήματος. Η διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών, είναι μια ζωντανή διαδικασία αφύπνισης της Ελληνικής κοινωνίας που την αλυσοδένουν και οφείλει να αντισταθεί.

Η διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού Εποικισμού , πάει χέρι - χέρι με τις κυοφορούμενες υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά μέτωπα .

Στόχος μας είναι η επανένωση των Ελλήνων, απέναντι στον κοινό μας εχθρό, που φοράει πότε πράσινο, πότε μπλε, πότε κόκκινο, και πότε ροζ πουκάμισο. Η επανένωση των Ελλήνων απέναντι στο Καρτέλ της Εξουσίας που ανοίγει τούνελ με «φουρνέλα».

Στόχος μας είναι, να πρωτοπορήσουμε σε πολιτικές πρωτοβουλίες που θα τσακίζουν την καρδιά του συστήματος και δε θα αφομοιώνονται με αυτό.

Είμαστε αντίθετοι με τον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο και την «Ελλάδα των περιφερειών». Θέλουμε να απαγορευθεί, η κατοχή δημοσίων θέσεων, στους «δορυφόρους» της Μπίλτερμπεργκ, της Τραιλάτεραλ, στους σαιεντολόγους, και τους ανθρώπους τους Σόρος.

Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.


Ερ.Συλλογή υπογραφών κάνει επίσης και το κόμμα του ΛΑΟΣ. Εσείς είστε διατεθειμένοι να συνεργαστείτε ή προτιμάτε να “δουλέψετε” μόνοι σας, και γιατί; Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ιστολογιό του έγραψε, ότι δεν έχει σημασία ποιός μαζεύει τις υπογραφές, αλλά στο τέλος κάποιος πρέπει να τις καταθέσει και μόνο ο ΛΑΟΣ μπορεί να το κάνει. Συμφωνείτε;

Τα κόμματα έχουν τον δικό τους ρόλο. Την δική τους τακτική και στρατηγική. Παίρνουμε υπόψη μας τις θέσεις του ΛΑΟΣ. Και τις σωστές και τις λάθος.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας δεν είναι κόμμα. Η πρωτοβουλία μας είναι Συνθετική και Ενωτική. Δεν έχουμε μέτωπα με κανέναν που αγαπά την πατρίδα. Απέναντί μας, δεν είναι τα πολιτικά κόμματα και οι ψυχές των ανθρώπων που τα πλαισιώνουν. Απέναντί μας είναι η Ανοιχτή Κοινωνία, και η Νέα Τάξη, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Η πατριωτική πρωτοβουλία μας, δεν ενσωματώνεται στις «συστημικές» λογικές διαχείρισης , δεν αναλώνεται σε τακτικισμούς, και δεν θα επιτρέψουμε, ούτε να χειραγωγηθεί , ούτε να εκφυλισθεί από το πολιτικό σύστημα, τις συμπληγάδες και τις συνιστώσες του.

Δίνουμε μια μάχη ζωής , που δεν είναι τηλεοπτικό θέαμα για τις κάμερες.
Μια μάχη ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση της Νέας Τάξης, στην οποία ο Ελληνικός λαός έχει μόνο μια επιλογή. ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Συλλέγουμε υπογραφές, για να δείξουμε ότι άλλες απαιτήσεις έχει η «Λαϊκή Κυριαρχία» και άλλα προωθεί η κυβέρνηση, που της λέμε : «Αν νομίζει ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία σε αυτό το θέμα, να το θέσει απ’ ευθείας στο λαό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, υπογραφές μαζεύει και το ίδρυμα Ίωνας Δραγούμης που διευθύνει ο καθηγητής Χρήστος Γούδης, αλλά με διαφορετική λογική , από την δική μας.

Ερ. Πώς σχολιάζετε όλα αυτά που ακούγονται περί “κοψίματος” χιλιάδων σχολίων από τον ιστότοπο opengov.gr, που ήταν αντίθετα με το νομοσχέδιο; Θεωρείτε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει αυτή την στάση έναντι των διαμαρτυρόμενων;

Έχουν εξαπολύσει μια αδιάκοπη «επικοινωνιακή καταιγίδα» από όλα τα κανάλια.
Οι αντίθετες φωνές πνίγονται. Πλήρης λογοκρισία. Ο μεγάλος Αδελφός, σκηνοθετεί την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, και αποκάλυψε την απάτη της «Ανοιχτής Διακυβέρνησης». Σοσιαλφασισμός. Η διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελεί η κυβέρνηση, την υποχρεώνει να αντιμετωπίζει αδίστακτα και εχθρικά τον Έλληνα πολίτη. Εχθρεύεται τους θεσμούς, τους ανατρέπει, πυροδοτεί μίσος, και πρωτοστατεί στην οργάνωση του ανθελληνισμού. Μια τέτοια κυβέρνηση το τελευταίο πράγμα που θα σεβαστεί, είναι ακόμα και οι κατ΄ επίφαση «δημοκρατικές διαδικασίες».

Αυτοί που σήμερα κατέχουν την εξουσία, θα συνεχίσουν το ψαλίδι και το ράψιμο, κατά πως συμφέρει το Μεγάλο Αφεντικό (τους) και την ντόπια Ψωρο-ελίτ.
Το μόνο που τους φοβίζει… είναι ο ενημερωμένος και οργανωμένος λαός.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου