ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Ή ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

Να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την λογοκρισία των Μ.Μ.Ε.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010
Επειδή η συστηματική παραπληροφόρηση, αποπληροφόρηση και αποχαύνωση του Ελληνικού Λαού από τα Μ.Μ.Ε δεν έχει πλέον όρια, καλούμε την πολιτεία να επέμβει θεσμικά και τους φορείς και ελεύθερους πολιορκημένους Έλληνες να αντιδράσουμε οργανωμένα με κάθε νόμιμο μέσο.
Αναλυτικότερα το θέμα έχει ως εξής:

α)Το υπέρτατο αγαθό της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού πέραν το Κρατικών μέσων ενημέρωσης έχει παραχωρηθεί και σε ιδιώτες επενδυτές.
β) Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του Κράτους και τις έχει δωρεάν παραχωρήσει στους εν λόγω επενδυτές ιδιόκτητων τηλεοπτικών καναλιών.
γ) Και επειδή ο Ελληνικός Λαός πληρώνει την λειτουργία και των ιδιωτικών Μ.Μ.Ε μέσω της αύξησης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που προκύπτει από την πληρωμή του διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου των επιχειρήσεων που παράγουν αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες προς Μ.Μ.Ε.

Μετά τα παραπάνω και δεδομένου ότι η πληροφόρηση του Ελληνικού λαού έχει καταστεί βαθιά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ καλούμε τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς που είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία των Μ.Μ.Ε. να τηρήσουν τα νόμιμα και όπως το Σύνταγμα των Ελλήνων ορίζει επιφυλασσόμενος της άσκησης παντός νόμιμου δικαιώματος ώστε η πληροφόρηση του Λαού να είναι πλουραλιστική και να μην αποκρύπτονται, διαστρεβλώνονται τα γεγονότα.

Υ.Γ Έχω αναγκασθεί να λαμβάνω ενημέρωση μόνο από μικρούς δίαυλους και blogs που είναι κατά πολύ περισσότερο αντικειμενικοί και πλουραλιστικοί.

ETHEROVAMON

Δελτίο των 11

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου