ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Ή ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΑΦΓΑΝΟΙ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010
Προσοχή!!!

Οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί στο Δημόσιο!!!

Η «πράσινη» συμμορία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Πάκης

Όλα γίνονται κατόπιν σχεδίου.

Οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί που θα πολιτογραφήσει ο Τζέφρης, θα μπορούν να προσληφθούν σε ένα χρόνο στο Δημόσιο. Το έχει κανονίσει ο Πάκης (Νόμος 3584/2007,αρθρο 12)

«Οι πολιτιγραφημένοι μπορούν να γίνουν Δημόσιοι Υπάλληλοι ενα χρόνο μετά την πολιτογράφηση τους».

Έχουν ρυθμίσει και το «προβληματάκι» των μαφιόζων, των λαθρεμπόρων ανθρώπων.

Με το άρθρο 41 παρ.1 του νόμου 3721/2008, καταργήθηκε το κώλυμα πολιτογράφησης, για όσους έχουν παραβιάσει τον νόμο περί διακίνησης και εγκατάστασης αλλοδαπών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΠΥΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ Ο "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΩΤΙΑ" ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
"ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ"
Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλληνες και συμπατριώτες, αν βέβαια εξακολουθείτε να έχετε ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του ιστορικού και μεγαλειώδους τόπου μας.

Η Κυβερνητική ἀπόφαση για παραχώρηση της άκριτης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν κάποτε στο μικρό αυτό κομμάτι της γης, ισοδυναμεί με μια κίνηση αυτοκτονίας!

Όταν μας περιβάλλουν τόσοι αδηφάγοι γείτονες,

Όταν προ τινων ετών Πρόεδρος της Τουρκίας είπε, ότι "θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τις γεννήσεις μας",

Όταν η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων, όταν....όταν....όταν... τότε η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ ΣΟΥΛΟΥΠΩΝΕΤΑΙ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.
Οι εξελίξεις στο λαθρομεταναστευτικό και η πεισματική επιμονή της κυβερνητικής παρέας να προσχωρήσει ανοιχτά στον ανθελληνικό συνασπισμό των κατευθυνόμενων ανδρεικέλων, δε συνιστά ένα πρόβλημα αυτοτελές, αλλά μέρος ενός καθολικότερου σχεδίου κοινωνικής ανατροπής και εθνικής ναρκοθέτησης.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η ευθύνη των πολιτικών δυνάμεων είναι τεράστια, όπως τεράστια είναι και η συνενοχή τους. Κι αυτή η συνενοχή δεν συγκαλύπτεται πίσω από τη διακριτότητα του αντιπολιτευτικού τους ρόλου στα πλαίσια ενός πολιτικού συστήματος που στο σύνολό του έχει παραδοθεί στις επιλογές και τις προτεραιότητες της Νέας Τάξης.

Και φυσικά αυτή η συνενοχή δεν απαλλοτριώνεται με φτηνιάρικα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που προσβλέπουν στον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού, στον αγωνιστικό παροπλισμό του, και στην καλλιέργεια ψευδεπίγραφων ελπίδων και προσδοκιών, που παραπέμπουν στις ελληνικές καλένδες τη «διευθέτηση» των επιχειρούμενων ανατροπών.

3 ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010
Χθες στην εκπομπη σας ο κυριος καραμπασης αθελα του αναπαρηγαγε ενα σοφισμα της ανοιχτης κοινωνιας.

Σας ειπε οτι ""και οι ελληνες διαπραττουν αδικοπραγιες"".
Ξεφευγουν ομως απο αυτο και αλλα δυο παρομοια σοφισματα τα εξης:

1.α. Οι ελληνες εχουν μονιμη διευθυνση κατοικιας,χαρτια αποδειξης ταυτοτητας,οι αρχες εχουν δακτυλοσκοπησεις-αποτυπωματα τους κλπ. στοιχεια ταυτοποιησης,εχουν γνωστους και οικογενεια γνωστα στις αρχες ανα πασαν στιγμη.Oι αλλοδαποι εποικοι κατα πλειονοτητα ΟΧΙ!

1.β.Οι συμπεριφορες αυτες βιας και ανομιας δεν αποτελουσαν στοιχεια ουτε του ελληνα ουτε της γενικης πολιτισμικης ταυτοτητας του.Ηταν παντοτε περιθωριακα ως αντιμετωπιση,σχετικα μεμονωμενα και παντως ποτε στοιχεια της καθημερινοτητας του και πηγη ανασφαλειας που νοθευει την δημοκρατια.

Εβραϊκά παραμύθια και λαθροεμπρησμοί.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010
Κακοί και ρατσιστές οι Έλληνες.Καλοί οι λαθρομετανάστες…

Το λένε εμμέσως πλην σαφώς, οι Εβραίοι της Κρήτης στα Χανιά…

Ο Γιάννης Πιέτρα, ένας Αλβανός μετανάστης που ζει κοντά στην Συναγωγή, μύρισε τον καπνό και κοιτάζοντας τον δρόμο τον είδε να εξέρχεται από την εμπρόσθια όψη – τότε κάλεσε την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και ξεκίνησε να βρει τον διευθυντή που έφτασε λίγο αργότερα μαζί με τον Μπεσνίκ Σεϊτάς που είναι ο επιστάτης της Συναγωγής. Περίπου την ίδια στιγμή ένας νεαρός μαροκινός, ο Νασρ Αλ Ασούντ, εντόπισε τον καπνό που κατευθύνονταν πλέον προς το λιμάνι και υπήρξε ένας πολύτιμος βοηθός του διευθυντή. Μέχρι τις 1.45 πμ η Πυροσβεστική είχε σβήσει την φωτιά και η Αστυνομία είχε ξεκινήσει το έργο της. Αλλά η υπόλοιπη ζημιά θα γίνονταν ορατή μόνο την επόμενη μέρα. H Ανια Ζουκμαντελ-Παπαδάκη, η βιβλιοθηκονόμος μας και ο σύζυγος της έφτασαν λίγο μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Αυτό που ήταν αρκετά εμφανές ήταν η απουσία “ντόπιων” παρά τον απίστευτο θόρυβο του συναγερμού της Συναγωγής αλλά και των σειρήνων από δυο πυροσβεστικά οχήματα που ηχούσαν στην γειτονιά. Ακόμα περισσότερο ανησυχητικό και εμφανής έλλειψη κοινωνική ευθύνης υπήρξε η απουσία ευαισθησίας στο γεγονός ότι αν η συναγωγή είχε καταναλωθεί από τις φλόγες τουλάχιστον η μισή Παλιά Πόλη των Χανίων μιας και οι στενοί δρόμοι θα έκαναν αδύνατη την πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010
H Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας απαντα στα ερωτήματα της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»

Ερ.Ως Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ήσαστε από τους πρώτους που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση συλλογής υπογραφών, για την διενέργεια δημοψηφίσματος. Πιστεύετε ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει;

Πράγματι, η Επιτροπή μας, ήταν η πρώτη οργανωμένη ομάδα, που ξεκίνησε πριν 11 ημέρες, τη συλλογή υπογραφών, από τους Έλληνες πολίτες ,κατά του αντισυνταγματικού νομοσχεδίου που παρουσίασε η κυβέρνηση, με ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό. Είπαμε: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Είπαμε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι μια αυτόφωτη και αυτοφυής, λαϊκή πρωτοβουλία, του Ανωνύμου του Έλληνος, που ξεκίνησε σε μια στιγμή, που ο κόσμος έβραζε, από τα καφενεία ως το διαδίκτυο, και ζητούσε απεγνωσμένα, κάποιον να ξεκινήσει την κοινή οργανωμένη

Ελεύθεροι οι Αλβανοί δολοφόνοι. Στη φυλακή ο ειδικός φρουρός.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010
OI AΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΗΛΘΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Μόλις αλίευσα ένα σχόλιο στο φασιστικό opengov/ypes στο άρθρο 12 Δικαίωμα του εκλέγειν σελίδα σχολίων 15,ενός Συλλόγου Αλβανών που επειδή συμμετέχουν της ημετέρας Παιδείας άρα είναι Έλληνες και έτσι έχουμε αργήσει να τους δώσουμε την Ιθαγένεια όπως αυτοί λένε στο σχόλιο τους.
Βλέπετε η κα Σούλα της Γκράβας έχει μεριμνήσει να πάρουν την καλύτερη δυνατή παιδεία...για να δικαιούνται να φέρουν και την Ελληνική Σημαία στις παρελάσεις.

Ιδού το σχόλιο τους όπως δημοσιεύτηκε στο opengov/ypes:

«από Σιλογος Αλβανον Μεταναστον (ΜΕΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ)Της Ελλαδος - — 7 Ιανουαρίου 2010 @ 21:19
Προτα απο ολλα θελοθμε να ευχαριστισουμε τον προυθιπουργο και τιν κιβερνισι του για αφτο το βιμα που προσπαθουν να κανουνε για εμας τους μεταναστες,αφτο που γινετε τωρα επρεπε να γινει πιο νορις ακουμε και βλεπουμε καθε μερα βουλεφτες και ευροβουλεφτες που ειναι εναντιον αφτου τον νομου,αρα ελπιζουμε οτι θα περασι στι βουλι και θα το πσιφισοθνε η περισοτερι,ενα πραμα να ειναι ξεκαθαρο οτι απο εμασ τους μεταναστεσ το ελλινικο κρατος δεν χανει ποτε μονο κερδιζει,και αν αυριο τα παιδια μας θα αποκτισουν τιν ελλινικι ηθαγενια ελπιζουμε να μιν ειναι απλα ελλινες πολυτες αλλα να εχουνε ισια δικεοματα με τα παιδια τον ελλινον.